Nadat je je bestelling op onze website hebt geplaatst, is dit wat er gebeurt:

1.    Bestelbevestiging

Jouw bestelling is geplaatst! Je zult een e-mail ontvangen op het opgegeven e-mailadres met alle gegevens. Deze e-mail bevestigt dat jouw bestelling in ons systeem is geregistreerd.

2.    Betaling ontvangen

Zodra jouw Emma-bestelling in ons systeem staat, zullen we de betalingsmethode controleren die je hebt gebruikt om de bestelling af te ronden. Deze stap kan tot 2 dagen duren, afhankelijk van de gekozen betalingsmethode. En als er een probleem is met de betaling? Maak je geen zorgen! Je zult een e-mail ontvangen die de situatie uitlegt en je vraagt om een nieuwe bestelling te plaatsen met een andere betalingsmethode.

3.    Voorbereiding van de bestelling

Nadat de betaling van jouw bestelling is bevestigt, wordt jouw bestelling voorbereid door ons team, en daar begint de magie. Alles wordt door ons voorbereid zodat je je Emma-product(en) snel op jouw adres ontvangt.

4.    Bestelling gereed voor verzending

Wanneer je bestelling klaar is en veilig is verpakt, zal de vervoerder deze ophalen. Op dat moment ontvang je een e-mail met een handige link voor het volgen van elke stap van de levering van jouw bestelling. Wil je weten met welke vervoerders Emma samenwerkt? Blijf op de hoogte, we zullen het je snel vertellen!

5.    Bestelling onderweg

Nu is jouw bestelling in de betrouwbare handen van de vervoerder, op slechts een steenworp afstand van jouw huis! Zodra jouw Emma-product(en) aankomt, zal de vervoerder ons op de hoogte houden en dan ontvang je een e-mail ter bevestiging van de levering. Nu begint jouw testavontuur om maximaal van onze producten te genieten. Hoe weet ik precies wanneer mijn bestelling aankomt? Deze informatie is in handen van het bezorgbedrijf. Je wordt rechtstreeks door de vervoerder op de hoogte gebracht en dan kan je eenvoudig de juiste informatie vinden op de website van de vervoerder. Blijf alert!

6.    Geniet ervan!

Geniet optimaal van jouw nieuwe Emma-product(en)! We willen deel uitmaken van jouw beste slaapervaring en kijken ernaar uit om te horen wat je van onze producten vindt! Vertel ons alles, we willen jouw mening weten. Binnenkort sturen we je een enquête. Blijf op de hoogte!