Nadat je jouw aankoop op onze website hebt afgerond, is dit wat er gebeurt:1.    Bestelbevestiging 


Jouw aankoop is voltooid! Je zult een e-mail ontvangen op het opgegeven adres met alle gegevens. Deze e-mail bevestigt dat jouw bestelling in ons systeem is geregistreerd.


 

2.    Betaling ontvangen


Zodra jouw Emma-bestelling in ons systeem staat, zullen we de betalingsmethode controleren dat je hebt gebruikt om de aankoop af te ronden. Deze stap kan tot 2 dagen duren, afhankelijk van de gekozen betalingsmethode. En als er een probleem is met de betaling? Maak je geen zorgen! Je zult een e-mail ontvangen dat de situatie uitlegt en je vraagt om een nieuwe aankoop te maken met een andere betalingsmethode.

 


3.    Voorbereiding van de bestelling


Nadat betaling van jouw bestelling is bevestigt, wordt jouw bestelling voorbereid door ons team, en daar begint de magie. Alles wordt door ons voorbereid zodat je het snel op jouw adres ontvangt.

 


4.    Bestelling gereed voor verzending


Wanneer jouw Emma matras klaar is en veilig is verpakt, zal de vervoerder deze ophalen. Op dat moment ontvang je een e-mail met een handige link voor het volgen van elke stap van de levering van jouw bestelling. Wil je weten met welke vervoerders Emma samenwerkt? Blijf op de hoogte, we zullen het je snel vertellen!

 


5.    Bestelling onderweg


Nu is jouw bestelling in de betrouwbare handen van de vervoerder, op slechts een steenworp afstand van jouw huis! Zodra jouw Emma-producten aankomt, zal de vervoerder ons op de hoogte houden en dan ontvang je een e-mail ter bevestiging van de levering. Nu begint jouw testavontuur om maximaal van onze producten te genieten. Hoe weet ik precies wanneer mijn bestelling aankomt? Deze informatie is in handen van het bezorgbedrijf GLSDPD, PostNL ou VOS Thuis Bezorging. Je wordt rechtstreeks door de vervoerder op de hoogte gebracht en dan kan je eenvoudig de juiste informatie vinden op de website van de vervoerder. Blijf alert!6.    Geniet ervan!


Geniet optimaal van jouw nieuwe Emma-producten! We willen deel uitmaken van jouw beste nachten slaap en kijken ernaar uit om te horen wat je van onze producten vindt! Vertel ons alles, we willen jouw mening weten. Binnenkort sturen we je een enquête. Blijf op de hoogte!