Wij hebben verschillende belangrijke stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat alleen u een bestelling kunt plaatsen en dat uw betalingsgegevens te allen tijde veilig zijn:

Klantauthenticatie: Sterke klantauthenticatie (SCA) wordt gebruikt om de identiteit van de kaarthouder te bevestigen voordat een betaling wordt verricht. SCA vereist dat de klant twee of meer onafhankelijke authenticatiegegevens verstrekt, zoals een wachtwoord en een vingerafdruk of een pincode en een unieke code die naar de telefoon wordt gestuurd.

Tokenisatie: Tokenisatie houdt in dat de gevoelige betalingsgegevens van de kaarthouder, bv. zijn krediet- of debetkaartnummer, worden vervangen door een uniek, versleuteld token. Dit token wordt dan gebruikt in plaats van de eigenlijke betalingsgegevens, zodat de gevoelige gegevens tijdens de transactie niet worden doorgegeven. Tokens zijn veiliger voor betalingen omdat ze geen gevoelige gegevens bevatten die moeten worden beschermd. In plaats daarvan is het een willekeurige tekenreeks die geen inherente waarde heeft. Dit betekent dat zelfs als een token door een onbevoegde partij wordt onderschept, het niet voor frauduleuze doeleinden kan worden gebruikt.

Naleving van industrienormen: Om een hoog niveau van beveiliging van de gegevens van klanten te garanderen, worden alleen betalingsdienstaanbieders gebruikt die voldoen aan gangbare industrienormen zoals PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Encryptie: SSL (Secure Sockets Layer) is een beveiligingsprotocol dat in onze kassa wordt gebruikt om gevoelige gegevens te versleutelen tijdens de overdracht over het internet.