Wij accepteren Klarna als betaalmethode om later te betalen. Denk eraan verantwoord te besteden - soms is uitstel of splitsing van betalingen niet altijd de beste optie:

Nadat u de gewenste producten hebt toegevoegd aan uw winkelwagen en een kortingscode hebt toegepast, kunt u doorgaan met uw bestelling door op de knop "Ga door naar het betalen" te klikken. U wordt in verschillende stappen door het bestelproces geleid (verzend- en factuuradres, verzendinformatie, betaalmethode).

In de laatste stap selecteert u de betalingsmethode Klarna. U wordt doorgestuurd naar Klarna om uw identiteit te verifiëren. Selecteer een van de beschikbare Klarna-opties, controleer de bestelling en het betalingsschema en bevestig de betaling.

Zodra u de betaling succesvol heeft afgerond, krijgt u een bevestigingspagina van Emma te zien en ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. U ontvangt ook een bevestiging van de succesvolle betaling van Klarna per e-mail.