Wij accepteren Klarna als betaalmethode om later te betalen. Denk eraan verantwoord te besteden - soms is uitstel of splitsing van betalingen niet altijd de beste optie.

Nadat je de gewenste producten hebt toegevoegd aan je winkelwagen en mogelijk een kortingscode hebt toegepast, kun je doorgaan met je bestelling door op de knop "Kassa" te klikken. Je wordt in verschillende stappen door het bestelproces geleid (verzend- en factuuradres, verzendinformatie, betaalmethode).

In de laatste stap selecteer je de betalingsmethode Klarna. Je wordt doorgestuurd naar Klarna om je identiteit te verifiëren. Selecteer één van de beschikbare Klarna-opties, controleer de bestelling en het betalingsschema en bevestig de betaling.

Zodra je de betaling succesvol hebt afgerond, krijg je een bevestigingspagina van Emma te zien en ontvang je een orderbevestiging per e-mail. Je ontvangt ook een bevestiging van de succesvolle betaling van Klarna per e-mail.