Wij accepteren Mastercard en Visa krediet- en debetkaarten. Betalen met uw krediet- of debetkaart is eenvoudig:

Nadat u de gewenste producten hebt toegevoegd aan uw winkelwagen en een kortingscode hebt toegepast, kunt u doorgaan met uw bestelling door op de knop "Ga door naar het betalen" te klikken. U wordt in verschillende stappen door het bestelproces geleid (verzend- en factuuradres, verzendinformatie, betaalmethode).

In de laatste stap selecteert u de betaalmethode met creditcard en vult u de volgende informatie in:

Kaartnummer: 16-cijferig kaartnummer afgedrukt op uw kaart

Vervaldatum: maand/jaar die meestal onder het kaartnummer staat afgedrukt

Kaartverificatienummer: veiligheidscode van drie cijfers die op de achterkant van de kaart staat.

Na de laatste stap op de Emma-website wordt u mogelijk doorgestuurd naar een 3DS-pagina waar u uw identiteit moet verifiëren. Uw bank stuurt u een code via sms, e-mail of een pushmelding in hun app om de betaling te bevestigen. Deze verificatiestap heet 3D Secure (3DS) en is bekend onder de merknamen Visa Secure en Mastercard Identity Check. U kunt meer informatie vinden door te zoeken naar "sterke klantauthenticatie" in onze FAQ's.

Zodra u de betaling succesvol heeft afgerond, krijgt u een bevestigingspagina van Emma te zien en ontvangt u een orderbevestiging per e-mail.