Heb je jouw favoriete Emma product(en) gekozen? Super! Om je te helpen om een bestelling te plaatsen hebben we het volgende stappenplan voor je gemaakt: Ga naar de productpagina van jouw Emma product. Selecteer (indien nodig) de juiste maat van je Emma product, en klik daarna op 'in winkelwagen'. Je Emma product zit nu in je winkelwagen. Herhaal deze stappen voor eventuele andere Emma producten. Zitten alle producten in je winkelwagen en ben je klaar om de bestelling te plaatsen? Perfect! Klik dan rechtsboven op 'winkelwagen'. Zo kom je in jouw winkelwagen terecht. Check goed of al je producten (in de goede maat) erin zitten. Ben je er klaar voor? Klik dan op 'afrekenen'. Nu kom je op de bestelpagina. Volg de stappen op de bestelpagina (stap 1-3) en vul alle benodigde gegevens in. Belangrijk: vergeet niet je kortingscode in te voegen in stap 3, mocht je deze hebben. Zodra je alles goed hebt ingevuld, kan je op 'bestelling veilig betalen' klikken. Je wordt nu doorgestuurd naar de betalingpagina waar je je betaling kunt doen. Gelukt? Yes! Je bestelling is nu binnen en je ontvangt binnen een paar minuten je bestelbevestiging op je e-mail. Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is uitkijken naar de bezorging van je Emma product(en). Veel plezier!