Wij accepteren online bankoverschrijving (SOFORT Banking) als een veilige betalingsmethode om te betalen via uw eigen online bankieren.

Onder meer de volgende banken worden ondersteund:

ING / Rabobank / SNS Bank / ABN Amro / bunq / ASN Bank / Triodos Bank / Knab / RegioBank / N26 / Revolut / Wise / Handelsbanken

Hoe te betalen met online bankoverschrijving (SOFORT Banking):

Nadat u de gewenste producten hebt toegevoegd aan uw winkelwagen en een kortingscode hebt toegepast, kunt u doorgaan met uw bestelling door op de knop "Ga door naar het betalen" te klikken. U wordt in verschillende stappen door het bestelproces geleid (verzend- en factuuradres, verzendinformatie, betaalmethode).

U wordt doorgestuurd naar een pagina van SOFORT Banking om uw bank te kiezen. Log dan in met uw eigen toegangsgegevens voor internetbankieren. De informatie wordt gecodeerd en naar uw bank gestuurd. U wordt gevraagd om een bevestigingscode voor uw inschrijving en voor de bevestiging van de betaling. De bevestigingscode kan slechts één keer worden gebruikt en kan om veiligheidsredenen geen tweede keer worden ingevoerd.

Zodra u de betaling succesvol heeft afgerond, krijgt u een bevestigingspagina van Emma te zien en ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. Als u dit tijdens het afrekenen heeft aangevraagd, ontvangt u ook een transactieoverzicht van uw SOFORT Banking.

U ontvangt van ons een orderbevestiging voordat de betaling is ontvangen. Dit gebeurt meestal binnen 24 uur, maar kan in sommige omstandigheden langer duren.