Betalen met Paypal is eenvoudig. Nadat u de gewenste producten hebt toegevoegd aan uw winkelwagen en een kortingscode hebt toegepast, kunt u doorgaan met uw bestelling door op de knop "Ga door naar het betalen" te klikken. U wordt in verschillende stappen door het bestelproces geleid (verzend- en factuuradres, verzendinformatie, betaalmethode).

In de laatste stap selecteert u de betalingsmethode Paypal. U wordt doorgestuurd naar Paypal. Log in bij Paypal of ga verder zonder Paypal account. Selecteer uw PayPal saldo of een van de andere beschikbare opties gekoppeld aan uw PayPal account en bevestig de betaling.

Zodra u de betaling succesvol heeft afgerond, krijgt u een bevestigingspagina van Emma te zien en ontvangt u een orderbevestiging per e-mail. U ontvangt ook een bevestiging van de succesvolle betaling van Paypal per e-mail.