Wij accepteren Mastercard en Visa krediet- en debetkaarten. Betalen met je krediet- of debetkaart is eenvoudig:

Nadat je de gewenste producten hebt toegevoegd aan je winkelwagen en mogelijk een kortingscode hebt toegepast, kun je doorgaan met je bestelling door op de knop "Ga door naar het betalen" te klikken. Je wordt in verschillende stappen door het bestelproces geleid (verzend- en factuuradres, verzendinformatie, betaalmethode).

In de laatste stap selecteer je de betaalmethode met creditcard en vul je de volgende informatie in:

Kaartnummer: 16-cijferig kaartnummer afgedrukt op je kaart

Vervaldatum: maand/jaar dat meestal onder het kaartnummer staat afgedrukt

Kaartverificatienummer: veiligheidscode van drie cijfers die op de achterkant van de kaart staat.

Na de laatste stap op de Emma-website wordt je mogelijk doorgestuurd naar een 3DS-pagina waar je je identiteit moet verifiëren. Je bank stuurt je een code via sms, e-mail of een pushmelding in hun app om de betaling te bevestigen. Deze verificatiestap heet 3D Secure (3DS) en is bekend onder de merknamen Visa Secure en Mastercard Identity Check. Je kunt meer informatie vinden door te zoeken naar "sterke klantauthenticatie" in onze FAQ's.

Zodra je de betaling succesvol hebt afgerond, krijg je een bevestigingspagina van Emma te zien en ontvang je een orderbevestiging per e-mail.